15. oktober 2015 · Reacties uitgeschakeld voor Hengelsport- en Botenbeurs 2015 Utrecht · Categorien:Geen categorie

Online kaartverkoop gestart van de populaire Hengelsport- en Botenbeurs 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht

 

De 14e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs, die op vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november aanstaande plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht, wordt met een oppervlak van 20.000 m² en meer dan 160 standhouders groter dan ooit. Vorig jaar trokken ruim 18.000 enthousiaste sport- en recreatievissers richting de ‘dolle visdriedaagse’ in de Jaarbeurs Utrecht voor de ‘totaalbeleving’ op de Hengelsport- en Botenbeurs. Ook dit jaar kunnen zij zich vergapen aan nieuwe flitsende carbonhengels, blinkende molens, kleurige dobbers, geurend aas en kunstaas in duizenden varianten. En niet te vergeten: een ruim aanbod aan visboten en accessoires. 

 

De allernieuwste producten
Alle belangrijke groothandels zijn weer aanwezig in Utrecht om de nieuwste must-haves voor 2016 te presenteren. Nationale en internationale groothandels als Pure Fishing, SPRO, Sensas, Leonard Sports, Korda, Fox, Diamond Baits, Taska, Nash, Arca-Bifa, MacFishing, CBB,  JRC en  Avid Carp zullen aanwezig zijn met de primeurs voor 2016. Een deel van deze nieuwe producten zal al verkrijgbaar zijn bij de diverse aanwezige winkeliers.

Lezingen
Een bezoek aan de Hengelsport- en Botenbeurs is een uitje voor het gehele gezin. Het programma is elk jaar weer gevuld met de leukste demonstraties, workshops, lezingen en spetterende publieksacties!  De lezers in de karperzaal zijn dit jaar Michiel Pilaar, Pieter van de Werfhorst, Marco Kraal, John Caeyers en Alben Zantinge De algemene lezingen worden verzorgd door Berthil Bos, Jan v/d Bovenkamp, Joop Folkers, Leon Haenen en Bertus Rozemeijer.

Acties voor de jeugd
Ook dit jaar heeft de Hengelsport- en Botenbeurs opnieuw veel te bieden voor de jeugdige visser. Er zijn vele speciale acties en prijzen voor kinderen. Zo zijn er hengels en visvoer beschikbaar gesteld voor de jeugd. Dagelijks krijgen de eerste 350 kinderen tot 16 jaar een gratis Mitchel-hengel en Berlok-voer. Ook is er een Stekkie Jeugdparcours. Het parcours leidt de jeugd over de 20.000 m² grote Hengelsportbeurs langs verschillende standhouders en staat bol van activiteiten. Aan het eind van het parcours kan de jeugd een goed gevulde tas met leuke sportvismaterialen ophalen.

CARPSQUARE

Carpsquare alweer voor de vierde keer aanwezig op beurs. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de Hengelsport- en Botenbeurs. Het karperplein vormt een ‘beurs binnen een beurs’ en zal in 2015 ook weer een succes zijn! Carpsquare is hét trefpunt voor de karpervisser en weerspiegelt alles wat met karpervissen te maken heeft. Groothandels, organisaties, reisbureaus en winkeliers zullen hun producten graag voorstellen. Er zal veel te zien zijn, maar ook voldoende om in te slaan voor het nieuwe seizoen. Boilies, hengels, molens, pellets, beetmelders, bivvy’s, flavours, stretchers en alle andere benodigde materialen kunnen aangekocht worden. Er zullen voldoende aanbiedingen en kortingen zijn om van te profiteren. Ook zullen experts en bekende vissers de nodige lezingen en demonstraties geven.

Alle typen en soorten (vis)boten

Op de beurs staan boten in alle categorieën en van alle materialen zoals hout, staal, rubber, aluminium of polyester; vanaf een paar honderd euro voor een rubberboot tot enkele tienduizenden voor een zeevisboot of een superdeluxe ingerichte roofvisboot. De aanbieders van dit moois zullen hun koopwaar zo goed mogelijk proberen te presenteren voor de duizenden bezoekers. De recessie, die de hengelsportsector nog redelijk ongemoeid laat, heeft al wat interessante inruilaanbiedingen en prijsdalingen opgeleverd. Let dus goed op beursaanbiedingen!

Winacties op Facebook!

Het liken van de Facebookpagina’s Carpsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs is aan te raden voor diegene die in de prijzen willen vallen en/of kans willen maken op vrijkaarten voor de beurs. Sport- en recreatievissers gaan nu eenmaal niet graag met lege handen naar huis! Wie de beurs bezoekt, doet er goed aan de entree- en parkeerkaarten online mét korting aan te schaffen. Dat scheelt bovendien lang wachten bij de entree.

 

Hengelsport- en Botenbeurs 2015


Waar
: Jaarbeurs Utrecht

Wanneer: vrijdag 30 oktober t/m zondag 1 november 2015

Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur

Entree: € 10,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten)

En een parkeerkaart kunt u online bestellen voor 8,00. Entreekaarten kosten  € 13,- p.p. aan de kassa. Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar.
Belangrijke websites:
www.hengelsportbeurzen.nl en www.carpsquare.nl 

Belangrijke Facebookpagina’s:
Carpsquare en Hengelsport- en Visbotenbeurs

Bekijk hier de sfeerimpressie van de Hengelsport- en Botenbeurs editie 2013:

http://www.youtube.com/watch?v=OO9FvqPtUAA
=======================================================

Organisatie: DRT Events

www.drtevents.nl Zonland 75, 9734 BM Groningen. T 050 3135840. E info@drtevents.nl.

 

Reacties gesloten.