23. december 2015 · Reacties uitgeschakeld voor Veranderingen in verband met de inschrijvingen · Categorien:Geen categorie

Beste vrienden.

In het kader van de laatste hervormingen, VVHV is nu Sportvisserij Vlaanderen en tevens de samenwerking met Bloso, zijn er enkele veranderingen in verband met de inschrijvingen van onze leden.

Daarom vragen wij aan iedereen, zowel de nieuwkomers als onze bestaande leden, om bij de betaling van de lidgelden tevens het inschrijving formulier te willen invullen, zodat wij al jullie correcte gegevens kunnen invullen in de nieuwe registratie methode. Dit formulier kun je vinden hier (op onze website www.vrf.be, ga naar LID WORDEN)

Voor de leden die via hun vis vereniging betalen, zie SNB regio Kempen 94, HSV Tight Lines, Esox Spinningclub, de Schuttevissers en HSV De Roofvis, daar vragen wij aan de verantwoordelijken om ons een lijst van hun leden met al de gegevens die vermeld staan in ons inschrijving formulier, te willen toesturen.

Hebben wij deze gegevens niet, dan kunnen wij met het nieuwe inschrijving systeem onze leden niet toevoegen. Dit lukt gewoon niet zolang niet alle gegevens correct zijn ingevuld.

PS: voor de leden die geen e-mail adres hebben, gewoon GEEN invullen.

Dit invullen van ons formulier zal eenmalig voor het jaar 2016 van toepassing zijn voor onze bestaande leden, de nieuwe leden zullen dit formulier wel moeten invullen bij hun inschrijving.

2016 komt er aan, wie zin heeft om zijn lidgeld nu al te hernieuwen geen probleem. Het lidmaatschap loopt tot 31 maart, maar om administratieve redenen vragen wij het lidmaatschap te voldoen voor eind februari.

Namens het bestuur, Johnny Schots.

Reacties gesloten.