Op zaterdagavond 28 april organiseert de VRF in de Zebrastraat te Gent een bijeenkomst voor zijn leden en zij die lid worden. Een avond met op het programma een lezing van Ivo Crabbe “streetfishing”, een lezing van Robert-Paul Wolters “Tactisch Snoekvissen” en een lezing van Bart Mylle over “Vissen in het buitenland”.

Lees er hieronder alles over en zorg dat je niets hoeft te missen!

Ivo Crabbe – Streetfishing

Opener voor onze VRF avond is Ivo Crabbe. Ivo is oprichter en voorzitter van Catch & Release Belgium en draait al jaren mee in het streetfish milieu in binnen en buitenland. Hij is ook de bezieler achter streetfishing school, waarbij kinderen zonder of met weinig ervaring gratis kennis kunnen maken met het streetfish gebeuren. Ivo heeft reeds verschillende wedstrijden achter zijn naam mogen schrijven en vorig jaar was hij eindwinnaar van DK predator games, een competitie over verschillende Belgische wateren.
Dit jaar was hij ook de man die op Hengel Expo Kortrijk in een grote watertank op de stand van Sportvisserij Vlaanderen de bezoekers wegwijs maakte in de verschillende technieken die je kan toepassen bij het streetfishen. Nieuw of al wat gevorderd, tijdens een lezing van Ivo leer je zeker nog wat interessante zaken bij.

 

 

Robert Paul Wolters – tactisch snoekvissen

 

Veel snoekvissers zijn altijd zoekende naar beter kunstaas, betere materialen en betere technieken. Maar hoe onderscheid je jezelf van al die andere kunstaasvissers die hetzelfde doel nastreven? Daar komt een stuk tactiek om de hoek kijken. Hoe benader je een bepaald water het beste? Hoe dek je het water? Wat zijn de beste stekken? Hoe laat ik mijn boot precies over dat interessante talud driften? Wanneer kies je voor werpen, trollen of diagonalen? Robert-Paul probeert tijdens zijn visdagen altijd bewust bezig te zijn met het tactische deel van zijn snoekvisserij en weet zo vaak succes af te dwingen. Tijdens deze lezing neemt hij je mee in zijn tactische benadering en geeft tal van praktische tips voor zowel polderwater, middelgroot water als groot water.

Robert-Paul Wolters is in het dagelijks leven docent op een middelbare school en daarnaast helemaal gek van het vissen op snoek, uitsluitend met kunstaas. Hij kan zeer gepassioneerd en razend enthousiast vertellen over onze mooie hobby. Sinds 2014 maakt Robert-Paul deel uit van Team Westin Benelux, samen met klinkende namen als Kris Broeckx, Jeremy Staverman, DaniĆ«l van der Post en Luc Coppens.

 

Bart Mylle – vissen in het buitenland

Onze derde spreker is niemand minder dan Bart Mylle. Veel introductie heeft Bart niet nodig, samen met zijn broer Frank heeft hij twee keer na elkaar de Pedator Tour gewonnen en hij maakt al jaren deel uit van het Pro Staff Team van De Kock Hengelsport. Een echte All round roofvisser die niet alleen bij ons de vis achter de schubben zit maar jaarlijks in het buitenland ook menig trophy vis achter zijn naam mag zetten. in de zomer van 2016 is hij met 5 vrienden vertrokken voor een float trip door Alaska op zoek naar de zalmen. Onder andere over dat avontuur zal hij het op 28 april hebben.
Bart is ook een gepassioneerd fotograaf, verwacht jullie dus maar aan een lezing doorspekt met prachtige natuurbeelden.

 

 

Na de lezing kunnen jullie uiteraard nog vragen stellen in de zaal of in de bar.

 

Praktisch:

Zaterdagavond 28 april van 18u30 tot 00u00

Voor VRF-leden en zij die VRF lid worden, klik hier om je aan te melden als nieuw lid.

NV Zebrastraat in de Zebrastraat 32 bus 001 te Gent

Wegbeschrijving: op de site van de Zebrastraat

De lezingen zijn gratis voor VRF leden. Wel moet je je vooraf registreren.

Programma:

Deuren: 18u30

  • 19u00 – 19u45 Lezing “streetfishing” Ivo Crabbe
  • 20u00 – 20u45 Lezing “tactisch snoekvissen” Robert-Paul wolters
  • 21u00 – 21u45 Lezing “vissen in het buitenland” Bart Mylle
  • 22u00 –            Napraten in de bar

 

Let op: Aangezien de plaatsen beperkt zijn tot max 100 personen is vooraf inschrijven verplicht, vol=vol! 
Vooraf inschrijven kan enkel door invullen van onderstaand formulier. Mocht je na je inschrijving toch verhinderd zijn laat ons dat zo snel mogelijk weten zodat we de vrijgekomen plaats aan een ander lid kunnen geven.

Inschrijvingsformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw voornaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ben
lid van VRFnog geen lid van VRF maar ik maak mij lid

captcha

Gelieve bovenstaande code over te typen en daarna op verzend te drukken